Waar kan ik het typenummer van het apparaat vinden dat een storing vertoont!

Waar vind ik het typenummer van mijn koelkast vinden?
Het type- of modelnummer kunt u vinden op het typeplaatje van de koelkast. Het typeplaatje vind u meestal links op de bodem, bij de groentelades. Kunt u het hier niet vinden dan kan het ook zijn dat het plaatje aan de zijkant of aan de achterkant zit.

typenummer koelkast
typenummer koelkast

Waar is het modelnummer van mijn diepvries te vinden?
Op het typeplaatje van de diepvries staat het type- of modelnummer. Dat nummer heeft u nodig om het juiste onderdeel te zoeken. Het typeplaatje vind u meestal op de bodem (aan de linkerkant). Kunt u het hier niet vinden dan kan het ook zijn dat het plaatje aan de zijkant of aan de achterkant zit.

typenummer diepvries

 Op welke plek staat het type- of modelnummer van mijn Pittcoocking?

Uw serienummer*
Uw serienummer vindt u op de volgende locaties:
1. Op de onderzijde van uw PITT cooking module (onder het keukenblad);
2. Op de meegeleverde garantiekaart.Het nummer is opgebouwd uit 16 tekens, en bestaat uit zowel letters als nummers. De invoer is niet hoofdletter-gevoelig.Voorbeeld: RG0F-T8Q9-GM3N-0430
 
      

 Op welke plek staat het type- of modelnummer van mijn afzuigkap?
Dit nummer vindt u op het typeplaatje. Het type- of modelnummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje van een afzuigkap zit bijna altijd op de buitenkant van de afzuigkap (tegen de rand aan). Het kan ook zijn dat hij achter de buitenste roosters te vinden is.

typenummer afzuigkap
typenummer afzuigkap

Waar is het modelnummer van mijn oven te vinden?
Op het typeplaatje van een oven staat het type- of modelnummer. Dat nummer heeft u nodig om het juiste onderdeel te zoeken. Het typeplaatje zit meestal rechts aan de binnenkant van de oven (als u de deur open doet).

typenummer oven
typenummer oven

 Waar is het modelnummer van mijn fornuis te vinden?
Op het typeplaatje van het fornuis staat het type- of modelnummer. Dat nummer heeft u nodig om het juiste onderdeel te zoeken. Het typeplaatje vindt u hoogstwaarschijnlijk door de deur te openen en dan rechts op de kopse kant van het fornuis te kijken. Als u het hier niet vindt, kijk dan aan de zijkant of achterkant van het fornuis.

typenummer fornuis
typenummer fornuis

Op welke plek staat het type- of modelnummer van mijn magnetron?
Dit nummer vindt u op het typeplaatje. Het type- of modelnummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje zit vaak aan de binnenkant van het apparaat, vlakbij de rand van de deur. Het kan ook zijn dat hij aan de achterkant, zijkant of onderkant van het apparaat zit.

typenummer magnetron

 Waar vind ik het typenummer van mijn vaatwasser?
Op het typeplaatje van de vaatwasser staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje zit meestal aan de binnenkant van de deur van de vaatwasser. Het kan ook zijn dat hij op de rand van de deur zit of helemaal onder aan het apparaat (onder de deur, bijna bij de vloer). Bij sommige vaatwassers zit het typeplaatje aan de achterkant.

typenummer vaatwasser
typenummer wasdroger

Waar vind ik het modelnummer van mijn wasmachine?
Op het typeplaatje van de wasmachine staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje van de meeste wasmachines zit achter de deur of op de binnenkant van de deur. Vergeet ook niet in de buurt van het scharnier te kijken. Vindt u het typeplaatje hier niet, kijk dan ook aan de achterkant van de wasmachine of anders achter een klepje of bij de pomp filter (als die aanwezig is). Of kijk aan de zijkanten van de wasmachine.

typenummer wasmachine
typenummer wasmachine

Op welke plek staat het type- of modelnummer van mijn stofzuiger?
Dit nummer vindt u op het typeplaatje. Het type- of modelnummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje zit hoogstwaarschijnlijk op een sticker aan de onder- of zijkant van de stofzuiger.

typenummer stofzuiger
typenummer stofzuiger